Optimisme – det er en beslutning

Et konsekvent optimistisk tankesæt (glasset er halvt fuldt) holder dig til at føle dig inspireret, motiveret og begejstret for at nå dine mål, selv i vanskeligheder. Nogle mennesker har et optimistisk tankesæt til nogle ting nogle gange. Det er dog bydende nødvendigt at være optimistisk mindst ni procent af tiden. Der er en procentdel, ‘Jeg er ikke perfekt’ -klausul. Der vil være øjeblikke – fem minutter eller mindre – når man er træt, overvældet eller syg og man har lidt reserve til at holde ud med optimisme. Alligevel er det kritisk vigtigt at skubbe gennem pessimismen og se glasset som halvfuldt.

Årsagen til, at det er kritisk at have et konsekvent optimistisk tankesæt, er, at loven om tiltrækning følger dig, uanset hvor du går. Hvad du fokuserer på, hvad du lægger mærke til, er hvad du skaber – tiltræk. Hvis du har brug for at hvile eller tage en ferie, skal du gøre det med den hensigt, at du vender tilbage med fornyet energi og optimisme. I mellemtiden, mens du hviler eller tager et feriefokus i øjeblikket, skal du lade alt ansvar stå på vent, indtil du vender tilbage fornyet og fornyet.

En god måde at forbedre et optimistisk tankesæt på er at beslutte, at du vil se alt sammen med et optimistisk syn på alle dine bestræbelser. Fokuser blot på det positive, og bekræft, at begivenheder kontinuerligt skifter for at sikre et gavnligt resultat i alle situationer. Det optimistiske resultat er måske ikke nøjagtigt, som du forestillede dig. Det kan være bedre eller simpelthen lidt anderledes. Ville det være OK, hvis det var bedre, end du forestillede dig?

Når du støder på forhindringer, giver dit optimistiske tankesæt beslutsomheden for at komme videre for at overvinde eventuelle vanskeligheder. Hvis du vælger at holde din følelse af optimisme stærk i dig, mens du udvider dine planer, kan du strække dig ud over dine grænser og opnå mere, end du troede muligt. Ville det være OK, hvis du opnåede mere, end du troede var muligt?

Der er to slags mennesker. De, der fortsat gør, hvad de laver, forventer forskellige resultater, og dem, der griber ind for at løse, hvad der holder dem tilbage. Hvilken en er du? Ville det være OK, hvis du skabte et konstant optimistisk tankesæt for at nå dine ønsker og mål?

Dette øjeblik er det første øjeblik i resten af ​​dit liv. Dette øjeblik er det øjeblik, du kan beslutte at være konsekvent optimistisk.

Reply