Moderne livsstil

At leve den moderne livsstil er ingen let ting. Livets tempo er frenetisk, og det kan være næsten umuligt at bare bremse og tage et øjeblik til at trække vejret. Det er så let at bare glide ind i vanen med bare at holde sig flydende.

Jeg lærte denne lektion for nylig, da jeg mistede mit job. Det er sjovt, at uanset hvor kompliceret livet bliver, er det så vigtigt at genkende alle de vidunderlige ting, der er. Jeg kunne have været oversvømmet i kompleksiteten, men jeg besluttede at tage et skridt tilbage og få perspektiv.

Jeg lærte tre enkle trin til afslapning, der virkelig fungerede for mig. Og de fungerer måske også for dig.

En af de bedste måder er at tage et dejligt, varmt bad. Dette er så afslappende. Du føler bare, at bekymringerne smelter væk og dampen stiger op omkring dig. Jeg anbefaler det absolut.

Overvej at gøre det til en almindelig dato. Jeg personligt kan lide at ligge med en god bog og lidt musik og bogstaveligt talt tilbringe et par timer derinde. Indrømmet jeg kun gør dette, som, to gange om ugen.

Læsning er en anden god måde at slappe af på. Jeg mener heller ikke at læse en computerskærm. Sluk for radioen, tv’et og pc’en og tag bare stikket ud i et stykke tid med en god roman. Hvis du vil, kan du endda gøre det til en social ting ved at samle dine venner sammen til en boggruppe en gang om måneden. Det er virkelig en fantastisk måde at undslippe.

Så er der selvfølgelig joggingkur. Lidt kraftig træning hver dag eller deromkring er fantastisk til at få blodet til at pumpe såvel som uanset hvilke kemikalier der påvirker humøret og sådan. Det er bare utroligt opfyldende og kan give dig en sådan følelse af velvære, at du ikke kan komme fra andre steder. Der er naturligvis også bivirkningen ved at komme i bedre form.

Min personlige råd er at planlægge kørslen lige efter det varme bad. Du vil bare føle dig strålende.

Reply